Drömmar


Jag vill vakna ur den bästa av drömmar och inse att det även är verkligheten

Ett år, bara ett år?

Man läser en helt okänd persons blogg och konstaterar att den här människan är bra. Undrar hur vissa bara kan ge ett fett intryck på ingenting egentligen. Jag vet självklart inte om personen i fråga är bra eller inte, men det är skumt hur man kan få en sån känsla. Gillart på något fint vis.

Mycket förändras på ett år
Vänner
Kärlek
Känslor
Håret
Kläder
Jag
Ett år blir plötsligt så mycket mer än bara ett år

I find my self wondering
Wondering wrong?

Stockholm!

Haft en underbart bra helg i Stockholm hos storebror Johan. Tagit det lugnt, bowling, sällskapsspel, godis, tacos, fruit ninja, åhlens city osv. Sjukt nice, storebror är awesome och saknad stockholmare nu för tiden.
Langar lite bilder från helgen!


Nu är vi hemma i alla fall och idag blev jag fotad av Tone till ett projektarbete hon har tror jag det var. Fett kul!
Mycket bra dag över huvetaget, mycket mysig fika med Brian och Tone som är sjukt jävla bra! Nu är jag inte tagg alls på morgondagen eftersom jag har två jävla skitsaker som ska vara klara imorgon som inte är klar någon av dom... men jaja , får i alla fall träffa Hanna en liten stund o pussa lite på henne, fixar allt! Och så får jag ju träffa världens bästa Danne imorgon också! MISS YOU GIRL!
Nu är det dags att sova, Godnatt världen.

I thought of something smart
But I lost it

Bra liv!

Skön vecka med pussar och kramar som förgyller! Dagarna flyter på äckligt fort och det känns som att snart är sommaren här och det kommer rocka. Juste, jag och Danne blev kära igår :$ Guldgossen in my <3!!!!!
Ikväll har jag spelat pingis med min fina Danne och sen har jag varit med älskade Brian! Länge sen jag fick quality time med honom och det behövdes nu. Saknat honom! Han köpte dock sjukligt mycket godis så nu är jag tjockis och typ illamående?! blä x)

Juste, skyldig Lina 10 kronor -.- hmm... FAIL! menmen det blir bra ändå, för någon gång ska det fan hända ändå ;D

Nu tänker jag langa en bild på en väldigt fiiin flicka bah för jag tycker om o pussa på henne ;*
Kan inte få nog ;o

It´s like when you were a kid
Nothing´s complicated

Waldorf i mitt hjärta faktiskt!

Sjukt uttråkad, sjukt trött, sjukt sugen på att bah träna sönder och fixa snyggaste fuckin' kroppen till sommaren! Vill spela basket, chilla med vännerna i random park och bah leva! Men man måste ta en sak i taget har jag hört. Just nu längtar jag hem till stan och är trött på landet och människorna. Kan säga som Hanna - Jag hatar alla. Fast det gör jag inte.. Har faktiskt haft en otroligt bra dag med finaste Waldorfvännerna David, Tone och Amanda. Vi har suttit och fikat och pratat i typ timmar om allt möjligt, politik, minnen, livet, kärlek, ja typ allt. Dom är underbara!
Därför kommer här det waldorfigaste som finns:

I don't care what you might think about me
you'll get by without me if you want
well I could be the one to take you home
baby we could rock the night alone
if we never get down it wouldn't be a let down
but sugar don't forget what you already know

Geek in the pink

Haft en underbart bra dag och här sitter jag nu med en mysig tröja som luktar dig, dig jag har saknat!
Blev god mat och kramar och prat om allt och inget, våra vanliga cpryck som jag inte kan få nog av, love it!
Sen träffa fin Hanna, soft men kallt häng i Söderköping, lätt värt, dock tycker jag att vi borde komma in någonstans nästa gång.. haha!
Just nu är jag faktiskt cptrött och ska väl krypa ner i skön säng. Imorgon blire ut till en god vän David och fira lite födelsedag för han har ju faktiskt fyllt 18!
Jag saknar min fina Danne ya0! Och fina Lina också... Blä på att vara på laaandeeeet ibland, men ändå rätt chill att komma bort från stan.

No complications please
Just want it to be what it is

Förresten har jag bråttom o göra en grej :o Vill liksom inte förlora 10 kr?!?! Eller va säger du Lina? ;)

(I brist på snygghet blev det ingen ny bild)

Feelings? Naah

Brudar är komplicerade. När LILLEBROR har förstått detta är det fan sanning. Hah! Men vad kan man göra, bah o leva med.
Ibland önskar jag i ärlighetens namn att jag var lite brudigare av mig och att jag tyckte om killar lika mycket som brudar. Jävla snopphelvete som är ivägen bara! För han är ju himla gullig och hade det inte varit som det är hade jag lätt satsat :$. För egentligen är jag ju typen som älskar ett förhållande, älskar att ha någon att skämma bort, någon att hålla om, någon att dela allt med. Det är det finaste som finns typ. SUG att man aldrig kan hitta något sånt dock.
Jaja, nu har jag skrivit av mig lite om känslor o shit. Nog om det!
Idag har varit en hyfsat bra dag trots fucking snöhelvete som kommit tillbaka. Sjungit massor på sceniskt musikprojekt vilket jag typ bah älskar!
Jag taggar morgondagen, träffa en efterlängtad vän och träffa Hanna. Blir myspys! Hade dock en plan på att lira imorgon men det lär ju inte hända (n) (FUCK YOU SNÖN!!!)

I wrote about you
And now I don´t know why
I wrote about you
And now I don´t know why

Pure happiness

Fett bra dag! Dock typ inte gjort så mycket i skolan men trailern går framåt och blir väl klar vartefter.
Annars är jag typ allmänt glad och sprallig och folk borde hata mig men antar att det är chill.

Those lips touching mine
Nice!

Baka en kaka

Helt seriöst funderar jag på att skicka bilder till någon/några modellagenturer bara för kul. Varit inne på det tidigare också men har liksom aldrig blivit av. Dock har jag svårt att tro att någon någonsin söker en kvinnlig modell som ser ut som en kille men alltid kul att ge det en chans! (Nu är det inte så att jag typ kommit på helt själv att jag är sjukligt snygg och borde passa som modell utan några som tjatat i några år, är inte HELT kär i mig själv (a))

Vissa saker förstår jag inte (okey, rätt många saker som jag inte förstår men en specifik sak...) är hur några som faktiskt är 18 och 19 år kan med att typ MOBBAS (I KNOW?!?!?what the.....). Dom går liksom i gymnasiet :s Lågstadienivå? Dags att växa upp I think. Men orkar inte göra någon stor grej av det, jag råkade dock ropa en sak tillbaka men det var mest dåligt för mig själv så vettifan hur genomtänkt det var.. haha (lolar mig själv i huvudet).

Mår sjukt bra annars, finns ju alltid lite saker att klaga lite på men faktiskt riktigt lycklig tjej är jag! Det mesta känns brabrabra och jag är taggad till typ allt hela tiden och är lite lagom speedad typ 24/7.

Nu har lyckliga flickan bakat kladdkaka med finfina Danne och Lina kom hit och fick käka av den, bussigt av oss att dela med oss tycker jag ;) haha!
Langar lite fina bilder från kvällen!

Danne va fotarN här vah!
bakarN
extremt fina vännen ya0!
Aah för det är ju onödigt att se positiv ut!
Och så kom Lina!
Hon bah försökte döda Danne?! :o
Och så kan man ju önska att man inte var så tanig, framsteg i alla fall!
(Dannes armar är fiina!)
Rätt nice att se galen ut också!
Skeptisk ya0 men blev fett gott!

Keep it real baby

En helt vanlig tisdag?

Det blev faktiskt ingen vanlig tisdag. Tisdagar brukar gå till på följande vis ---> Gå upp och inse att man inte ser det minsta bra ut, dra på sig något och inte alls känna sig nöjd. Gå till skolan och ha sjukt långa och tråkiga lektioner (bara teori) för att sedan gå hem och plugga eller laga mat eller något annat sånt där tråkigt.
Idag har varit annorlunda. Vaknade tidigt och kände mig pigg ( :o ), kände mig tagg på skolan och hade rätt inställning till livet. Sedan fick jag bekräftat att jag faktiskt skulle få träffa Hanna så där höjdes min dag typ x1000 (happyface!). OCH solen sken, wonderful!
Så jaa, jag har haft en aaaaaaaaaaaaaasbra dag trots att det faktiskt var tisdag!
Nu är jag apahungrig och hoppas att pizzan i ugnen är klar snart!

Bite me
I´m ready!

Drownin' in those eyes

Första basketen för i år och det fick mig att tagga något sjukt till sommaren och till basketplanen bakom linghallen med massor av spelande, massor av fotande och massor av musik och massor av vänner också, allt som behövs för att göra sommaren värd faktiskt.
Men nu lever jag i nuet, haft en otroligt bra helg med Brian, Danne, Lina och Lucas. Lirat, sett film, fixat armband till Lina, pratat med Hanna, vernissage, musikalrep, fota osv.
Här kommer bilder från helgen
Bästa helgen


Dreams are good
Do dreams come true?

Hair

ConverseHårDanneEmmaChinosSmutsMarkVattenIsSnöBasket

RSS 2.0